Cum răspunde Quintus invitaţiei lui Geoană: „Următorul guvern nu va fi neapărat liberal. Poate fi un PSD îmbunătăţit“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Ionescu Quintus FOTO Mediafax
Mircea Ionescu Quintus FOTO Mediafax

Preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a declarat că PNL ar trebui să îşi asume guvernarea în toamna lui 2015. De asemenea, el a arătat că nu exclude posibilitatea unui guvern care să includă şi social-democraţi.

„Eu nu refuz posibilitatea ca, în câteva luni, PNL, care până atunci nu este unificat şi asta este o problemă, să fie obligat sau, cum spuneam, să fie condamnat să ia puterea, dar mie mi se pare că, înainte de a prelua puterea, deşi actualul Guvern scârţâie rău, s-ar putea să fie niţel reperat, mă gândesc Guvernul actual, ca nouă să ne lase timp măcar un an pentru a putea să ne consolidăm, începând de sus în jos şi atunci putem să dăm ţării un Guvern adevărat pe care să îl pregătim, dar eu nu cred că următorul Guvern va fi neapărat unul liberal. Poate să fie tot un PSD îmbunătăţit“,  a declarat Quintus pentru stiripesurse.ro.

În ce priveşte alianţa PNL-PDL, Quintus s-a arătat preocupat, în perspectiva alegerilor parlamentare din 2016.

„Eu sunt preocupat, în special, de forţa partidului nostru în următoarele alegeri.  Aşa cum suntem în momentul de faţă, în majoritatea judeţelor nu sunt unificate conducerile deloc, vă daţi seama ce şanse avem noi într-o campanie electorală în care două partide cu ideologii diferite, totuşi, îşi fac propaganda în cadrul aceluiaşi partid“, a mai spus Quintus.

Citeşte şi:

Mircea Geoană, la Adevărul Live: „Mesajul lui Nuland a fost: «Oameni buni, jucaţi la liga pe care o puteţi juca! America vă este aproape!»“

Senatorul Mircea Geoană, fost ministru de Externe şi fost ambasador al României la Washington, a vorbit, la Adevărul Live,  despre vizita Victoriei Nuland în Romania şi despre mesajele transmise de oficialul american.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite