Cîţu, despre susţinerea lui Emil Boc pentru candidatura sa la Congresul PNL: Mă onorează şi mă responsabilizează, dar vom discuta. Nu avem un Congres

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Citu FOTO Florin Cîţu / Guvernul Romaniei
Florin Citu FOTO Florin Cîţu / Guvernul Romaniei

Întrebat dacă va candida pentru funcţia de preşedinte al PNL la Congres, Florin Cîţu spune că deocamdată nu este un Congres, însă este onorat şi responsabilizat de declaraţiile primarului Emil Boc.

„În primul rând nu avem un Congres al PNL, în al doilea rând, opinia domnului astăzi primar, fost preşedinte de partid, fost premier, este una care mă onorează şi bineînţeles mă responsabilizează, dar vom dicuta despre toate aceste lucruri atunci când vom avea un calendar pentru Congres”, a declarat premierul. 

El a mai declarat că fără o campanie de vaccinare de succes nu este posibil Congresul. 

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat că în cazul în care va candida, îl va susţine pe Florin Cîţu la Congresul PNL. Primarul este de părere că Florin Cîţu este opţiunea cea mai bună atât pentru conducerea PNL, cât şi pentru viitorul României. 

Emil Boc a mai declarat că partidul liberal, dar şi Guvernul au nevoie de un lider care să fie „racordat  la timpul prezent al României şi al Europei”.

Florin Cîţu nu a anunţat încă pentru ce funcţie vrea să candideze la Congresul PNL, dar nu a exclus să fie chiar cea de preşedinte.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite