Cioloş şi soţia sa, Valerie, au participat la o întâlnire cu românii din SUA pentru o strângere de fonduri destinate achiziţionării „Cuminţeniei Pământului“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Dacian Cioloş şi soţia sa, Valerie Cioloş-Villemin, s-au întâlnit, vineri, cu românii din New York, cărora le-a vorbit despre importanţa achiziţionării operei „Cuminţenia Pământului”, fiind realizată şi o strângere de fonduri.

Premierul Dacian Cioloş s-a aflat această săptămână la New York pentru a participa la Adunarea Generală a ONU.În acest context, şeful Guvernului României a participat, marţi, la o recepţie oferită de preşdintele SUA Barack Obama. 

Vineri, liderul de la Palatul Victoria s-a văzut cu românii din New York. Recepţia la care au participat premierul Cioloş şi soţia sa, Valerie Cioloş-Villemin, s-a desfasurat la Vista Sky Lounge, din cartierul new-yorkez Queens. Potrivit unor participanţi la eveniment, Cioloş a venit îmbrăcat casual, a socializat cu cei prezenţi, în timp ce soţia sa a cântat la întâlnirea cu românii din New York.

image

Organizator al evenimentului a fost doctorul Cristian Rachitan de la ICRNY.   

   

image
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite