Cioloş: De când sunt premier am zburat de multe ori la Economy. De ce nu putem accepta normalitatea ca normalitate, fără speculaţii?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Dacian Cioloş, surprins când călătorea la clasa Economic FOTO tvr.ro
Premierul Dacian Cioloş, surprins când călătorea la clasa Economic FOTO tvr.ro

Premierul Dacian Cioloş spune că a călătorit la clasa Economic de multe ori şi că îl deranjează toată discuţia care se poartă în spaţiul public despre un gest normal pe care l-a făcut.

„Nici eu nu sunt confortabil cu toată discuţia asta cu clasa Economy. Eu folosesc clasa Economy încă de când lucram la Comisia Europeană. De când sunt PM am zburat de multe ori cu Economy. Dar acum cu fotografia asta (de care eu nu am ştiut înainte să o văd în presă), lumea are impresia că e campania mea de PR. De ce nu putem accepta normalitatea ca normalitate fără atâtea speculaţii?”, a comentat Dacian Cioloş pe pagina de Facebook a Vice Romania, care postase o opinie despre campania de imagine a Guvernului Cioloş.

Premierul Dacian Cioloş a călătorit la Munchen cu o cursă de linie a companiei Tarom, refuzând invitaţia unei stewardese de a lua loc la clasa Business, potrivit tvr.ro. 

Când a urcat în avion, Dacian Cioloş a fost invitat de o stewardesă să ia loc la Business Class, dar premierul a refuzat şi a spus că va sta acolo unde i-a fost alocat loc, potrivit tvr.ro. Toată delegaţia oficială, formată din aproximativ opt persoane, a călătorit la clasa Economic. 

După aterizarea avionului, ceilalţi pasageri s-au ridicat, iar una dintre stewardese le-a cerut ca să se aşeze până când iese din avion delegaţia oficială. Călătorii nu au comentat, premierul a zis "asta din cauza noastră" şi şi-a cerut scuze, ieşind.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite