Ce spune prietena Elenei Udrea despre starea de spirit a fostului ministru, aflat în arest la domiciliu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ruxandra Dragomir a vizitat-o zlinic pe Elena Udrea FOTO Facebook
Ruxandra Dragomir a vizitat-o zlinic pe Elena Udrea FOTO Facebook

Fosta tenismenă Ruxandra Dragomir, unul dintre puţinii prieteni care au rămas lângă Elena Udrea, spune că fostul ministru este fericit că se află acasă, însă, dincolo de cuvine, a simţit-o tristă pe Elena Udrea.

„Aşa cum v-am promis, o puteţi vedea pe Elena, acasă...Am întrebat-o ce simte când vede cat de lipsiţi de caracter sunt unii care au stat în preajma ei şi au profitat de faptul acesta. Mi-a răspuns că nu este surprinsă şi că este o probă că are dreptate când spune că în viaţă eşti până la final singur. Dar că lipsa de caracter a unora nu o va face să renunţe la a-şi dori prieteni. Dincolo de cuvinte am simţit-o tristă...“, a scris Ruxandra Dragomir, pe pagina de Facebook „Justiţie până la capăt“, creată pentru Elena Udrea.

În urmă cu o zi, Ruxandra Dragomir spunea că a găsit-o zâmbitoare pe Elena Udrea. „Pentru că foarte mulţi dintre voi mi-aţi scris, interesaţi fiind de starea de spirit a Elenei, vă pot spune că este bine şi fericită să fie acasa. O vizitez zilnic, iar astăzi era la fel de zâmbitoare şi energică. Acum, o sustin la fel de mult, poate chiar mai mult, pentru modul in care gestioneaza aceasta situatie, pentru ambitia de a demonstra ca are dreptate si ca dosarele, care cuprind denunturile, acuzele si ulterior cererile de arestare, nu sunt tocmai in regula (din lipsa de probe, conform declaratiilor avocatilor), pentru demnitatea cu care a purtat catusele si a suportat umilinta la care a fost supusa, pentru seninatatea debordanta cu care ne intampina zi de zi, asteptand cumva ca Luni,sa se intample din nou ceva rau“, mai spune fosta tenismenă, membră PMP.

Fosta tenismenă Ruxandra Dragomir a creat o pagină de Facebook, denumită „Justiţie până la capăt“, expresie folosită de Elena Udrea atunci când avertiza că va face dezvăluiri din culisele Puterii. Ruxandra Dragomirpostează mai multe mesaje de susţinere pentru prietena sa, Elena Udrea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite