Cătălina Ponor a refuzat candidatura din partea PSD la alegerile parlamentare: „E o meserie murdară“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ImGimnasta Cătălina Ponor FOTO Mediafax
ImGimnasta Cătălina Ponor FOTO Mediafax

Gimnasta Cătălina Ponor a refuzat propunerea venită din partea PSD Constanţa de a candida la alegerile parlamentare, arătând că politica este murdară şi nu vrea să-şi asocieze numele cu o astfel de lume.

„Nu voi face politică, nu e pentru mine. Se spune că e o meserie murdară şi nu vreau să-mi arunc numele în aşa ceva, după ani de zile de muncă în gimnastică pe propriile eforturi şi sacrificii. Dacă eram într-o ţară civilizată, cu politică normală, probabil merita să o fac. Sunt interesată de sport, nu de politică şi vreau să-mi păstrez numele curat. Nu aveam cum să fac bine două lucruri - în gimnastică este un program, probabil la PSD se dorea alt program şi ajungeam să nu mai fac bine nimic. Voi continua cu gimnastica, atât de mult cât îmi va permite sănătatea“, a declarat Cătălina Ponor, vineri, într-un interviu acordat News.ro.

Purtătorul de cuvânt al PSD Constanţa, deputatul Mircea Titus Dobre a anunţat joi că gimnasta Cătălina Ponor va ocupa un loc eligibil pe listele PSD pentru Camera Deputaţilor. 

"Listele cu candidaţi le definitivăm joi, în sedinţa Biroului Permanent Judeţean Constanţa. Un singur nume vi-l pot spune: pe lista noastră va fi Cătălina Ponor. Candidează la Camera Deputaţilor pentru că e tânără, are doar 29 de ani. Bineînţeles că va fi pe loc ultraeligibil. Suntem singura organizaţie PSD din ţară care nu are pe liste pe cineva de la Bucureşti, cu siguranţă. Prezenţa Cătălinei Ponor pe listele noastre este o onoare pentru noi. Până acum a acceptat. Sper să nu se răzgândească până joi dimineaţa", a declarat şi Felix Stroe, liderul organizaţiei PSD Constanţa.

Cătălina Ponor este una dintre cele mai medaliate gimnaste românce. Aceasta are trei medalii de aur la JO 2004 şi o medalie de argint şi una de bronz la JO 2012.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite