Cătălin Predoiu: Nu exclud o alianţă cu partidul lui Traian Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PNL Bucureşti, Cătălin Predoiu, a declarat, luni, că apelul său către o alianţă a forţelor de dreapta pentru câştigarea Bucureştiului nu exclude formaţiunea condusă de Traian Băsescu şi nici alte partide de dreapta. Afirmaţia lui Predoiu vine în contradicţie cu poziţia Alinei Gorghiu, care a declarat în repetate rânduri că exclude orice colaborare cu Mişcarea Populară.

''Nu am exclus pe nimeni în demersul pe care mi l-am asumat din punct de vedere personal, ceea ce mă interesează este să maximizez şansele bucureştenilor de a avea un alt primar şi o altă administraţie decât PSD'', a explicat preşedintele PNL Bucureşti, Cătălin Predoiu, afirmând că nu a discutat, până acum, nici cu Traian Băsescu, nici cu Monica Macovei şi că rămâne de văzut în ce măsură apelul său lansat duminică seară, la un post de televiziune, se va formaliza.

Liderul liberal a afirmat că dreapta politică se află în situaţia în care s-a aflat în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.

''Practic, la aceste alegeri locale, în mod particular în Bucureşti ne aflăm în situaţia în care ne-am aflat în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, situaţia în care cerem cetăţenilor un vot util pentru a învinge PSD. Cred că este o dovadă de generozitate politică să întinzi mâna către toate forţele de centru dreapta şi să discuţi pentru a găsi cea mai bună soluţie'', a mai spus Predoiu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite