Cătălin Predoiu: „Dragnea pozează în fanatic religios, dar este un vânător sângeros. Ce-aţi reuşit dumneavoastră cu Tel Drum e nimic pe langă ...”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Primvicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu l-a atacat pe sâmbătă pe liderul PSD, Liviu Dragnea, care a spus că este „un fanatic religios”. Liberalul spune că Dragnea ar trebui să-şi stăpânească instictele de vânător şi să nu se mai compare cu fostul premier PSD, Adrian Năstase.

Predoiu face trimitere în postarea pe facebook şi la afacerile firmei Tel Drum, abonată la mai multe contracte punlice, şi despre care presa a scris că este controlată de apropiaţi ai lui Liviu Dragnea.

„Gândiţi-vă şi la bietele vieţuitoare”

„Dl. Dragnea pozează în fanatic religios, dar este şi un vânător sângeros, după cum spun unii apropiaţi. Dacă tot vă arătaţi la faţă pios, dle. Dragnea, mai gândiţi-vă şi la bietele vieţuitoare sălbatice care ne împodobesc pădurile şi mai puneţi ceva stavilă instinctelor. Oricum, nu-i îndeajuns să vânaţi ca să vă comparaţi cu dl. Năstase. Ce-aţi reuşit dumneavoastră cu Tel Drum e nimic pe langă ...  În plus, dl. Năstase mai deschide o carte, mai vorbeşte o limbă străină. Zic ...”, a scris Predoiu, pe facebook.

''Sunt un fanatic religios''

''Sunt un fanatic religios'', a declarat ironic vineri Liviu Dragnea întrebat care este poziţia sa faţă de căsătoriile între persoanele de acelaşi sex.

Chemat să-şi explice mai clar poziţia, adică să spună dacă PSD va susţine modificarea Constituţiei în sensul în care să scrie explicit că familia e formată din bărbat şi femeie, Dragnea a răspuns: ''Eu sunt un om tradiţionalist. Dacă pentru asta pot fi considerat fanatic religios, sunt un fanatic religios. Sunt creştin-ortodox şi eu văd familia formată dintr-un bărbat şi o femeie şi, când vrea Dumnezeu, şi cu copii''.
 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite