FOTO Un polonez a realizat o fotografie alb-negru perfectă care a devenit noua vedetă pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cameramanul a fost rănit

Fotograful polonez a surprins într-o singură fotografie atât nuanţele de alb şi negru, cât şi natura sub forma omului şi păsărilor. Iar toate acestea sunt împărţite perfect de o parte şi de alta a fotografiei sale care a devenit viral pe Facebook.

fotografie perfecta simetrie foto Marcin Ryczek

După cum se poate observa în fotografia realizată de Marcin Ryczek, zăpada este albul pur, iar apa este negrul imperfect. Omul stă pe marginea apei, iar păsările s-au aşezat perfect la marginea lacului. Oricât de „pe moment“ pare imaginea, ea nu este aşa. 

„A fost gândită şi plănuită. Am avut o idee pe care am vrut s-o realizez, dar am aşteptat momentul perfect, într-una dintre plimbările mele“, a spus pentru „News“ fotograful polonez.

Fotografia completă

fotografie perfecta simetrie foto Marcin Ryczek

„Am observat acest loc pentru o perioadă lungă de timp, l-am vizitat de nenumărate ori, având în minte ideea acestei fotografii“, a mai afirmat Ryczek. 

Pe Facebook, pe pagina creată de polonez, fotografia a depăşit cota de 5.000 de like-uri şi se apropie de 3.000 de share-uri. Chiar dacă nu sunt prea multe de comentat pe marginea acesteia, sunt aproximativ 300 de comentarii exprimate. Cele mai multe sunt de laudă la adresa fotografului.

Știri Interne



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite