Vocea naţiunii pe internet - SuperMan se luptă cu TeleorMan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alegeri prezidenţiale 2014. O cincime din români a ajuns să voteze până la ora 13.00. Pe reţelele sociale, entuziasmul este la cote maxime. Aceasta este povestea de pe internet a unor alegeri la orele prânzului.

“Sectorul 5 are cea mai mică prezenţă. Vanghelie nu are chef de alegeri”, scrie jurnalistul Teodor Tiţă pe Twitter.

De asemenea, românii publică imagini de la cozile unde stau în oraşele din Europa - Paris, Bruxelles, Londra, Madrid, Chişinău sau Bălţi. Entuziasmul românilor din Diaspora este mare, dar cozile există şi pentru că nu au fost organizate mai multe secţii de votare, ci doar câteva, majoritatea la Ambasade.

Deşi prezenţa la vot e mai mică decât în 2009, pe Facebook, Twitter şi Instagram entuziasmul este mare. “La Paris e o coadă mai mare decât la Dristor Kebab”, scrie cineva. De asemenea, am aflat că la Teleorman, într-o comună, au votat 188 de persoane şi 37 de persoane pe listele speciale. Evident, în alte părţi, votul se opreşte pentru că observatorii de la secţia de votare se duc la masă, iar persoanele analfabete provoacă dileme în secţiile de votare.

La final, rămâne întrebarea - cu cine votezi? Cu Super-Man sau cu Teleor-Man?

Iată cele mai interesante actualizări de pe reţelele sociale în ultimele ore. 

[<a href="//storify.com/vladandriescu3/alegeri-preziden-iale-2014-ce-zic-romanii-pe-net-l" target="_blank">View the story "Alegeri prezidenţiale 2014 - ce zic românii pe net la orele prânzului. " on Storify</a>]

Știri Interne



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite