Un român din Italia a intrat cu maşina în iubitul fostei soţii, călcându-l apoi de încă două ori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
carabinieri italia

Românul în vârstă de 54 de ani a văzut-o pe fosta soţie alături de iubitul ei pe o stradă din Romentino, şi a încercat să îi lovească pe amândoi cu maşina.

Întâmplarea a avut loc pe o stradă din Romentino, sâmbătă seara, în jurul orei 23:00. Aflat la volan, românul de 54 de ani şi-a văzut fosta soţie în compania iubitului ei, un alt român de 49 de ani, şi a accelerat, încercând să îi lovească pe aceştia, scriu cei de la Observator.

Bărbatul a reuşit să îşi împingă iubita din faţa maşinii, el fiind însă lovit în plin de fostul soţ al acesteia. Cel din urmă nu s-a oprit aici, conform publicaţiei newsbiella.it, trecând ulterior de două ori cu maşina peste bietul om, şi fugind de la locul accidentului.

Românul rănit a fost transportat rapid la Spitalul Maggiore din Novara, iar o anchetă a poliţiştilor a determinat circumstanţele a ceea ce iniţial s-a crezut a fi doar un accident, luând decizia de a-l acuza pe bărbatul de 54 de ani de tentativă de omor. Acesta a fost prins de carabinieri la câteva ore după incident, în casa sa din Tornaco.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite