Un pasager din avionul Carpatair: „Credeam că vom muri, toată lumea urla“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În avionul implicat în accident se aflau 50 de persoane FOTO corriere.it
În avionul implicat în accident se aflau 50 de persoane FOTO corriere.it

Pasagerii aflaţi în aeronava companiei Carpatair, implicată într-un accident aviatic în Italia, sâmbătă seara, au trăit momente de coşmar, potrivit publicaţiei „Corierre della Serra“.

„Ne era foarte frică, credeam că vom muri, toată lumea urla. În timpul aterizării, avionul a lovit brusc pământul, de două ori“, au fost primele cuvinte ale unuia dintre pasageri. 

Avionul cu 50 de persoane la bord aparţinea companiei româneşti Carpatair, dar efectua un zbor intern pentru Alitalia, de la Pisa la Roma. Aeronava a ratat aterizarea şi a ieşit de pe pistă pe aeroportul Roma-Fiumicino.

Persoanele aflate în avion au fost escortate de poliţie într-o zonă specială a aeroportului şi au primit imediat asistenţă medicală. 

Poliţia aeroportului Fiumicino strânge deja declaraţii de la toţi cei implicaţi în accident, atât membri ai echipajului, cât şi pasageri. Pentru recuperarea bagajelor, pasagerii trebuie să aştepte încheierea operaţiunilor de securizare a aeronavei.

Compania Alitalia a suspendat toate zborurile operate de Carpatir şi a pus la dispoziţia pasagerilor numărul verde 800551350.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite