Spargeri în serie în Pipera, la casele unor persoane cunoscute. Vila lui Gică Hagi, printre proprietăţile prădate de hoţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spargerile au avut loc în perioada Sărbătorilor
Spargerile au avut loc în perioada Sărbătorilor

Vila lui Gică Hagi şi reşedinţa ambasadorului Pakistanului au fost prădate, informează Ciprian Romanescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Ilfov.

Din primele informaţii, spargerile au avut loc în perioada dintre Crăciun şi Anul Nou. Din locuinţele prădate ar fi fost sustrase mai multe bunuri de valoare, între care bijuterii şi obiecte de argint şi de aur, susţin oamenii legii.  Furturile au fost anunţate la Poliţie de angajaţii din vile şi ambasade.

La rândul său, Georgian Enache, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române a declarat la Digi24 că pătrunderea nu s-a făcut prin zona supravegheată de jandarmi. „Nu există un sistem de alarmă care să anunţe producerea unui asemenea eveniment”, a explicat Enache. 

Hoţii nu au fost încă prinşi

Potrivit acestuia, Poliţia face cercetări pentru a vedea dacă au fost mai mulţi atacatori implicaţi. „Între colegii noştri şi reprezentanţii acestor ambasade există un dialog permanent”, a precizat Jandarmeria. 

Momentan nu s-a calculat un prejudiciu. 

Există un cerc de suspecţi, au precizat autorităţile, care au chemat mai multe persoane la audieri.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite