Articol publicitar

SigmaNET premiază performanţa absolvenţilor de BAC cu premii în valoare de 2500 Lei

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
SIGMANET

Bucureşti, 23 mai 2013 – Pentru că viitorul este în mâinile tinerilor de astăzi, deoarece performanţa trebuie încurajată şi mai ales, răsplătită, SigmaNET susţine rezultatele deosebite obţinute la examenul de bacalaureat.

În perioada 21 mai – 15 iunie, elevii claselor a XII-a se pot înscrie la promoţia “SigmaNET susţine performanţa la BAC”, completând formularul disponibil pe site-ul www.sigmanet.ro/concurs şi în funcţie de nota obţinută, aceştia pot câştiga premii în valoare de 2.500 RON.

Pentru a fi eligibili, participanţii trebuie să obţină în prima sesiune din vară a examenului de bacalaureat, organizată în perioada 10 iunie – 5 iulie 2013, nota minimă de absolvire, iar după afişarea rezultatelor, participanţii vor primi un mail prin care vor putea completa nota obţinută.

Tragerea la sorţi va avea loc pe 20 iulie, iar premiile sunt oferite în funcţie de rezultatul obţinut la examen. Astfel, cei ce vor avea note între 6 şi 7 pot câştiga un Samsung Galaxy Y Dual Sim, notele între 7.01 şi 8.49 vor fi răsplătite cu un Telescop Celestron AstroMaster 70 EQ, refractor, iar notele între 8.5 şi 10 vor primi o Tabletă Asus Transformer Pad TF300T-1A034A.

Mai mult decât atât, în perioada 21 mai – 10 iunie, aplicaţia de concurs SigmaNET, disponibilă pe pagina de Facebook a companiei, aduce participanţilor, indiferent de vârstă, şansa de a intra în tragerea la sorţi săptămânală şi de a câştiga un premiu la alegere: un Samsung Galaxy Y S5360, o tabletă Info Touch 7", un mouse Microsoft Arc Touch, un epilator Philips Satinelle HP6402/00, un aparat de ras Philips HQ6927/16 sau un aparat foto Canon Powershot A810 16.0MP.

Tot ce trebuie să facă participanţii este să promoveze competiţia în cercul lor de prieteni şi vor fi înscrişi automat în cursa pentru premii. Câştigătorii vor fi anunţaţi public pe pagina de facebook SigmaNET şi pe site-ul www.sigmanet.ro.

Mai multe detalii despre această campanie, mecanismul de înscriere şi regulament sunt disponibile pe www.sigmanet.ro/concurs, dar şi pe Facebook în tab-ul dedicat competiţiei.

Despre SigmaNET.ro

Magazinul online SigmaNET.ro are o experienţă de peste 5 ani în promovarea arhitecturilor hardware & software de înaltă clasă atât pentru firme, cât şi pentru utilizatorii finali, oferind soluţii pentru necesităţile clienţilor săi, şi nu simple echipamente de tehnică de calcul. SigmaNET.ro oferă servicii personalizate de livrare rapidă, pick-up & return, garanţie extinsă şi post-garanţie. O echipă formată din oameni tineri şi dinamici, în permanenţă conectaţi la cerinţele clientului, oferă asistenţă tehnică, consultanţă în alegerea componentelor şi instalare software gratuită atât online, cât şi la showroom-ul din Bucureşti.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite