FOTO Protest cu portocale în faţa Ministerului Justiţiei, în aşteptarea anunţului lui Tudorel Toader privind conducerea DNA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 20 de persoane s-au adunat în faţa Ministerului Justiţiei, joi după-amiază, afişând pancarte cu mesaje împotriva DNA şi a conducerii acesteia şi desene cu bufniţe. De asemenea, în faţa Parlamentului, vizavi de minister, s-au strâns şi câţiva protestatari #rezist, care strigă "Justiţie, nu corupţie".

La această oră, aproximativ 20 de persoane protestează în faţa Ministerului Justiţiei. Manifestanţii au portocale, dar şi pancarte cu mesaje precum "Prea multă KLEMMenţă, Prea multă TiKoveşie, Demnitate, Toadere!", cerând revocarea procurorului-şef DNA, Laura Codruţa Kovesi.

Protestatarii sunt cei care au manifestat zilele trecute în faţa Palatului Cotroceni.

image

Foto: Inquam Photos, Octav Ganea

De asemenea, în faţa Parlamentului, vizavi de minister, s-au strâns şi câţiva protestatari #rezist, care strigă "Justiţie, nu corupţie" şi "PSD, ciuma roşie".

În zonă au fost mobilizaţi şi foarte mulţi jandarmi. 

image

Foto: Inquam Photos, Octav Ganea

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, va prezenta, la ora 18.00, Raportul privind activitatea managerială la DNA, la sediul Ministerului Justiţiei. Unii lideri social-democraţi se aşteaptă şi la anunţarea unor măsuri, inclusiv la o propunere de revocare a şefei DNA Laura Codruţa Kovesi, propunere care însă trebuie aprobată de preşedintele Klaus Iohannis. Aceasta în condiţiile în care şeful statului apreciază că nu există motive de revocare a şefei DNA, el subliniind recent că orice astfel de măsură trebuie foarte bine argumentată.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite