Premierul l-a demis pe şeful DGIPI, Nicolae Gheorghe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Dacian Cioloş l-a demis pe şeful Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Nicolae Gheorghe, au precizat pentru Mediafax surse oficiale.

Decizia premierului a fost publicată miercuri în Monitorul Oficial. Potrivit documentului, la data de 10 februarie, premierul l-a eliberat pe Nicolae Gheorghe din funcţia de secretar de stat la Departamentul de Informaţii şi Protecţie Internă din cadrul MAI.

În document este menţionat faptul că decizia premierului a fost luată în temeiul art.15 şi al art. 19 din Legea nr.90/2001 privind organizarea şi funcţionarea Guvernului şi a ministerelor, precum şi în baza art. 22 din OUG nr. 96/2012 privind stabilirea unor măsuri de reorganizare în cadrul administraţiei publice centrale.

De asemenea, premierul l-a eliberat şi pe Rareş Văduva din funcţia de subsecretar de stat la Departamentul de Informaţii şi Protecţie Internă din cadrul MAI, acesta fiind avansat la funcţia de secretar de stat în cadrul Departamentului.

O altă decizie este eliberarea din funcţie a subsecretarului Nelu Zărnică din Departamentul de Informaţii şi Protecţie Internă.

Nicolae Gheorghe conducea DGIPI din noiembrie 2014, fiind numit de Guvernul Ponta. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite