Peste 200 de elevi bucureşteni vor primi bilete gratuite la finala Cupei Ligii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Finala Cupei Ligii va avea loc miercuri, de la ora 20.00, pe Arena Naţională
Finala Cupei Ligii va avea loc miercuri, de la ora 20.00, pe Arena Naţională

Peste 200 de elevi bucureşteni, care au avut rezultate bune la învăţătură, vor primi bilete gratuite la finala Cupei Ligii care vor avea loc miercuri, pe Arena Naţională. Meciul de fotbal se va disputa între echipele Steaua Bucureşti şi Pandurii Târgu Jiu, începând cu ora 20.00.

„Astăzi, 20 mai, începând cu ora 18.30, la Arena Naţională, intrarea din strada Maior Coravu, Jandarmeria Capitalei şi Liga Profesionistă de Fotbal vor oferi bilete la finala Cupei Ligii pentru 200 de elevi bucureşteni cu rezultate bune la învăţătură, în cadrul programului de prevenire «Invitaţie la Fair-Play»”, potrivit unui comunicat emis de Jandarmeria Capitalei.

Acţiunea face parte dintr-un program complex de prevenire desfăşurat de Jandarmeria Capitalei în parteneriat cu Instituţia Prefectului Municipiului Bucureşti, Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, Direcţia Pentru Sport şi Tineret a Municipiului Bucureşti, Regia Autonomă de Transport Bucureşti, Federaţia Română de Fotbal, Liga Profesionistă de Fotbal şi principalele cluburi de fotbal din Capitală: Steaua, Dinamo şi Rapid. 

Campania urmăreşte promovarea valorilor sportive, în special în rândul tinerilor suporteri, prevenirea actelor de huliganism, precum şi creşterea gradului de siguranţă al spectatorilor pe stadioane.

Finala Cupei Ligii, dintre Steaua şi Pandurii Târgu Jiu, se va disputa, în această seară, de la ora 20.00, pe Arena Naţională.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite