UPDATE Ploaie şi lapoviţă pe autostrada Bucureşti - Piteşti, unde se circulă cu dificultate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate
Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate

Traficul rutier pe Autostrada Bucureşti - Piteşti se desfăşoare cu dificultate după amiază, din cauza lapoviţei, anunţă Centrul Infotrafic. Tot duminică, dimineaţă, s-a circulat cu greutate şi pe Autostrada Bucureşti - Ploieşti, din cauza ploii, existând pericol de acvaplanare.

UPDATE Circulaţia pe autostrada Bucureşti - Piteşti se desfăşoară, duminică, cu dificultate, mai ales între kilometrii 18 şi 54, din cauza ploii care pe alocuri s-a transformat în lapoviţă. Vizibilitatea este redusă sub o sută de metri, anunţă Centrul Infotrafic. Totodată, poliţiştii precizează că la intrarea în Capitală de pe autostradă este aglomeraţie, din cauza numărului mare de maşini.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că, duminică, pe autostrada A1, se circulă în coloană la intrarea în Bucureşti dinspre Piteşti, din cauza numărului mare de autovehicule. „Precizăm că circulaţia se desfăşoară cu dificultate între kilometrii 64 şi 18, deoarece plouă şi pe anumite porţiuni ploaia s-a transformat în lapoviţă, vizibilitatea fiind sub 100 metri”, precizează Infotrafic. 

Poliţiştii îi sfătuiesc pe conducătorii auto să mărească distanţa în mers, iar în cazul în care încheie coloanele să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp.

Trafic rutier îngreunat de ploaie

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că, duminică dimineaţă, pe A3 Bucureşt - Ploieşti, traficul rutier este îngreunat din cauza ploii. În zona kilometrului 34 s-a acumulat apa pe carosabil.

Poliţiştii le recommandă conducătorilor auto ca fiecare manevră în trafic să fie efectuată numai după o temeinică asigurare, iar în situaţia în care vizibilitatea în oglinzile retrovizoare este redusă din cauza stropilor de ploaie, să folosească luminile de întâlnire pentru a reduce riscul producerii unor accidente pe fondul neasigurării la schimbarea direcţiei de mers.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite