O protestatară care a venit la Parchet pentru a depune plângere, preluată de SMURD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie care s-a prezentat vineri la Parchetul Militar, pentru a depune plângere împotriva jandarmilor, a acuzat puternice dureri de cap şi toracice. Din acest motiv s-a solicitat un echipaj SMURD, care a preluat-o şi transportat-o la spital, relatează Mediafax.

 „Am înregistrat plângerea penală în legătură cu evenimentele petrecute în 10 august, în care s-au lăsat urmări fizice şi psihice asupra noastră. Am dureri foarte mari de cap”, a declarat aceasta înainte de a se retrage pentru că nu se simţea bine, potrivit Mediafax.

Un echipaj SMURD s-a deplasat la faţa locului, în urma unui apel telefonic, care a decis să o preia pe femeie, pentru investigaţii şi pentru a-i acorda îngrijiri medicale.

„Acuză cefalee, durere toracică, un salt hipertensiv. În momentul acesta, doamna este echilibrată hemodinamic şi respiratoriu, o vom transporta la cel mai apropiat spital de urgenţă. Mai multe detalii nu pot da, vor fi investigaţii la camera de gardă. Spitalul Universitar este cel mai apropiat spital de urgenţă”, a declarat medicul din cadrul echipajului SMURD.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite