O aeronavă care venea de la Berlin a lovit o baliză la sosirea pe Otopeni. Aeroporturi Bucureşti: „Nicio persoană nu a avut de suferit”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O aeronava Ryanair a lovit o baliză la aterizarea pe aeroportul Otopeni Foto MEDIAFAX Arhivă
O aeronava Ryanair a lovit o baliză la aterizarea pe aeroportul Otopeni Foto MEDIAFAX Arhivă

Centrul de Investigaţii şi Analiză pentru Siguranţa Aviaţiei Civile a început o anchetă după ce o aeronavă Boeing 738 aparţinând companiei Ryanair şi care venea de la Berlin a lovit o baliză la aterizarea pe Aeroportul Henri Coandă Bucureşti. Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) spune că "aeronava a întors imediat şi a continuat rulajul până la poziţia de parcare" .

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) a anunţat, într-un comunicat de presă, că marţi dimineaţă, la ora 10.37, o aeronavă Boeing 738 aparţinând companiei Ryanair, care efectua zborul Berlin – Bucureşti, după aterizarea pe pista numărul doi (26R-08L) a depăşit pragul fizic 08L oprindu-se în siguranţă, pe suprafaţa betonată a pistei. 

Potrivit CNAB, aeronava a întors imediat şi a continuat rulajul până la poziţia de parcare.

La bordul avionului se aflau 183 de pasageri şi membrii echipajului. "Pasagerii au fost debarcaţi în deplină siguranţă, nicio persoană nu a avut de suferit şi nu s-au înregistrat pagube materiale", susţine sursa citată. 

În urma acestui incident aviatic, o echipă a Centrului de Investigaţii şi Analiză pentru Siguranţa Aviaţiei Civile a demarat invesigaţiile, conform reglementărilor în vigoare, se mai arată în comunicatul transmis de CNAB.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite