Jaf la o bancă din Sectorul 4 al Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a reuşit să fugă cu aproximativ 5000 de lei
Bărbatul a reuşit să fugă cu aproximativ 5000 de lei

Un bărbat mascat a jefuit, marţi, sediul unei bănci din Sectorul 4 al Capitalei, acesta reuşind să fugă cu aproximativ 5.000 de lei, după ce a ameninţat-o pe casieră cu un obiect care părea a fi o armă de foc.

Potrivit surselor citate, incidentul a avut loc în jurul orei 14.00, când un bărbat care avea faţa acoperită cu un fular şi glugă pe cap a intrat în sediul sucursalei BRD de pe strada Şerban Vodă, din Sectorul 4, într-un moment în care unitatea bancară nu se aflau decât casiera şi un alt angajat.

Agresorul a ameninţat-o pe femeie cu un obiect care părea a fi o armă de foc, iar aceasta i-a dat aproximativ 5.000 de lei.

Poliţiştii i-au audiat pe cei doi angajaţi ai băncii şi încearcă să-l identifice şi să-l prindă pe suspect, acesta fiind căutat inclusiv cu un câine de urmă.

Anchetatorii au ridicat atât imaginile surprinse de camerele de luat vederi ale băncii cât şi de cele ale magazinelor din zonă.

Citiţi şi:

Trei indivizi cu faţa acoperită şi înarmaţi au jefuit o benzinărie

Indivizii au intrat aseară într-o benzinărie şi au furat toate încasările. Oamenii legii încearcă acum să îi găsească pe hoţi.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite