Hunedorean cu permisul suspendat, prins gonind cu 204 kilometrii pe oră, pe Autostrada Transilvania

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tâărul avea permisul suspendat, tot pentru viteză excesivă
Tâărul avea permisul suspendat, tot pentru viteză excesivă

Un tânăr din judeţul Hunedoara, a fost depistat, marţi, de poliţişti în timp ce gonea cu 204 kilometri pe oră pe Autostrada Transilvania. Mai mult, acesta avea permisul suspendat, tot pentru viteză.

Concret, marţi, în jurul orei 16.50, poliţiştii Biroului de Poliţie A3 Transilvania au depistat un tânăr, de 22 de ani, din Petroşani, judeţul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism cu o viteză peste limita maximă admisă. Tânărul a fost înregistrat cu aparatul radar, pe sensul de mers Gilău - Turda, conducând cu o viteză de 204 kilometri pe oră, se arată într-un comunicat al Poliţiei Române.

În urma verificărilor, oameni legii au constatat că tânărul avea permisul suspendat, întrucât, la sfârşitul săptămânii trecute a fost înregistrat de aparatul radar circulând cu viteza de 136 km/h într-o localitate din judeţul Gorj. 

La momentul respectiv, şoferul a fost amenda, tot cu 765 de lei, fiindu-i suspendat, totodată, dreptul de a conduce pentru 90 de zile.

Citiţi şi:

UPDATE Trei poliţişti de la Rutieră au fost reţinuţi de procurori. Agenţii au fost prinşi în flagrant, în timp ce luau şpagă de la şoferii ce depăşeau viteza legală

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite