Focuri de armă în Capitală pentru capturarea unor hoţi care au furat 100 de pachete de îngheţată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr în vârstă de 17 ani care ar fi încercat, în noaptea de duminică spre luni, să fure mai multe pachete cu îngheţată, a fost prins de poliţişti după ce aceştia din urmă au tras un foc de avertisment cu arma din dotare. Complicele acestuia a reuşit să se facă nevăzut. Cei doi sunt cunoscuţi cu antecedente penale, oamenii legii fiind de mai multe luni pe urmele lor.

Potrivit Poliţiei Capitalei, duminică noapte, în jurul orei 0.30, un echipaj de poliţie de la Biroul de Investigaţii Criminale l-a văzut pe hoţ în timp ce, ajutat de un complice, forţau o ladă frigorifică pentru a fura îngheţată..

„Judiciariştii Secţiei 4 Poliţie, acţionând pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor stradale, au observat doi tineri care au forţat sistemul de asigurare al unei lăzi frigorifice, din care au reuşit să sustragă aproximativ 100 de pachete de îngheţată, după care au încercat să părăsească în fugă locul infracţiunii”, se arată într-un comunicat de presă emis luni de Poliţia Capitalei.

Oamenii legii i-au somt pe cei doi să se oprească însă aceştia au refuzat. Prin urmare unul dintre poliţişti a tras un foc de avertisment, iar tânărul în vârstă de 17 ani s-a oprit, în timp ce complicele acestuia a reuşit să scape. Îngheţata furată a fost recuperată.

Potrivit Poliţiei Capitalei, cei doi tineri sunt suspectaţi că ar fi comis alte două infracţiuni de furt. Astfel, pe 5 iulie, aceştia ar fi furat dintr-o boxă doi colaci de sârmă şi o geantă cu scule, iar pe 10 iulie ar fi luat o cameră de supraveghere din holul unui imobil din Sectorul 1.

Tânărul prins de poliţişti urmează să fie prezentat magistraţilor Judecătoriei Sectorului 1, cu propunere de arestare preventivă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite