Firea: Persoana cea mai îndreptăţită să fie premier este în continuare Liviu Dragnea. Nu renunţăm la acest proiect

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriela Firea şi Liviu Dragnea FOTO Arhivă
Gabriela Firea şi Liviu Dragnea FOTO Arhivă

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat miercuri seara, în cadrul unei emisiuni la Antena 3, că persoana cea mai îndreptăţită să fie premier este în continuare Liviu Dragnea, motiv pentru care social-democraţii nu renunţă la acest proiect, ea exprimându-şi speranţa că liderul PSD va ajunge anul viitor la Palatul Victoria.

“Am sperat până în ultima clipă şi încă mai sperăm, cred că nu e totul pierdut pentru perioada următoare, că persoana cea mai îndreptăţită care trebuie să fie prim-ministru va fi prim-ministru în România, şi anume preşedintele PSD, Liviu Dragnea (…) Persoana cea mai îndreptăţită este în continuare Liviu Dragnea să fie prim-ministru al României. Are toată credibilitatea necesară în acest moment, are şi popularitatea, are votul românilor şi este cel care a realizat programul de guvernare pe care îl vom aplica în perioada următoare”, a afirmat social-democrata.

Gabriela Firea a ţinut să precizeze că social-democraţii nu renunţă la proiectul Liviu Dragnea – premier.

“Faptul că din cauza unei condamnări nedrepte şi a unei legi neconstituţionale, domnul Dragnea nu a putut să se propună la consultări pe domnia sa, cum era legitim, şi a trebuit să formuleze o altă propunere. Ne pune într-o situaţie în care să fim trişti, dar să nu dezamăgim (…) Liviu Dragnea – prim-ministru, eu nu voi înceta să cred că acest lucru se va întâmpla pentru că este un lucru corect, legitim, necesar pentru România. Nu s-a putut realiza la acest moment (…), dar nu renunţăm la acest proiect Liviu Dragnea – prim-ministru”, a afimat primarul general al Capitalei.

Chestionată dacă legea 90 va fi declarată neconstituţională, aceasta a spus: “Eu sper să se întâmple acest lucru”.

În încheiere, Gabriela Firea şi-a exprimat speranţa că Liviu Dragnea va ajunge anul viitor la Palatul Victoria.

“Îmi doresc să ajungă prim-ministru anul viitor, fără să precizez luna”, a conchis social-democrata. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite