Noi interceptări în scandalul Mircea Băsescu - Bercea Mondial

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Noi informaţii pun într-o nouă lumină dosarul Bercea - Băsescu FOTO Adevărul
Noi informaţii pun într-o nouă lumină dosarul Bercea - Băsescu FOTO Adevărul

Realitatea TV a prezentat, vineri seara, noi interceptări din dosarul Bercea Mondial- Mircea Basescu. Potrivit postului de televiziune, o interceptare telefonică aflată în dosar arată că Izaura Anghel i-a spus tatălui său, Bercea Mondial, că avocatul familiei, Pavel Abraham, i-ar fi promis bani.

Interceptarea telefonică arată că fiica lui Bercea Mondial i-a spus tatălui său că Pavel Abraham, avocatul clanului Bercea, i-ar fi promis bani, susţine Realitatea TV.

Sandu Anghel: Ţi-a spus Abraham că dacă va primi 30 de zile se prezintă el?

Izaura Anghel: Da, dar mi-a spus: Nu se ştie. Şi mi-a mai spus: Îmi dai mie toate filmările şi ţi-l scot basma curată. Şi că va scoate şi banii”.

Potrivit Realitatea.net, „banii la care se referă Izaura Anghel nu pot fi cei pe care familia sa declară că i-ar fi dat lui Mircea Băsescu deoarece orice avocat ştie că mita se recuperează doar dacă autodenunţul este formulat înainte ca infracţiunea să fie comisă”.

În acest caz, membrii familiei Anghel au sesizat autorităţile la mult timp după ce banii s-ar fi dat. Astfel, interceptarea ar putea avea legătură cu declaraţia dată de Marian Căpăţână în faţa judecătorilor Curţii de Apel Bucureşti.

„În martie - aprilie 2013 a venit la mine acasă Anghel Florin şi a vrut să-mi dea 200.000 de euro. Mi-a spus că a primit de la Dan Voiculescu la el în birou suma de 1.000.000 euro”, a declarat Marian Căpăţână în faţa instanţei de judecată”.

Pe de altă parte, membrii familiei lui Bercea au dat declaraţii contradictorii în dosarul de trafic de influenţă. Fiul lui Bercea, Florin Anghel, le-a declarat magistraţilor că a mers împreună cu mama sa, atunci când i-ar fi dus banii lui Mircea Băsescu. Mama acestuia, Fănica Anghel, îl contrazice. Femeia a declarat că fiul său ar fi dus singur banii. Nu în ultimul rând, Bercea Mondial le-a declarat anchetatorilor că el ştie de banii care i s-ar fi dat lui Mircea Băsescu doar de la televizor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite