Doi bărbaţi, găsiţi morţi într-o hală de pe bulevardul Timşoara din Capitală. Anchetatorii suspectează că cei doi au fost ucişi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Adevărul
FOTO Adevărul

Doi bărbaţi, unul în vârstă de 52 de ani şi altul în vârstă de 65 de ani, au fost găsiţi fără suflare pe bulevardul Timişoara din Capitală, luni, în jurul orei 09.45. Cadavrele se aflau într-o hală. Din primele cercetări se pare că bărbaţii au fost ucişi. Cazul a fost preluat de Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei.

UPDATE Cei doi au fost găsiţi de anchetatori într-o hală, oamenii legii suspectând că au fost ucişi. Trupurile neînsufleţite au fost transportate la IML urmând ca medicii legişti să efectueze autopsiile.

Potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei Capitalei, la faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri, împreună cu procurorul de supraveghere din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti. 

Cei doi bărbaţi decedaţi au fost identificaţi ulterior. Unul avea 52 de ani, iar celălalt 65 de ani. 

„În această cauză, cercetările sunt desfăşurate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Buucreşti împreună cu Serviciul Omoruri”, susţine Poliţia Capitalei.  

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite