Directorul Antena Group, audiat de procurorii anticorupţie la o zi după ce a fost eliberat din arestul Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La doar o zi de la eliberarea din arest, directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu, a fost chemat la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru a fi audiat în dosarul în care este acuzat de şantaj. Acesta s-a prezentat deja în faţa anchetatorilor. El a venit însoţit de un avocat.

Tribunalul Bucureşti a decis joi eliberarea din arest a lui Sorin Alexandrescu şi înlocuirea acestei măsuri cu interdicţia de a părăsi ţara. 

Directorul Antenelor este acuzat de procurorii anticorupţie că l-ar fi şantajat pe administratorul companiei RCS-RDS, Ioan Bendei să semneze un contract de retransmitere prin satelit a programelor Antena TV.

Alexandrescu i-ar fi spus lui Bendei că dacă nu încheie actul va fi făcută o anchetă jurnalistică în care se va arăta că în 2009 a semnat un contract de 3,5 milioane de euro cu firma preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, pentru ca în schimb să obţină drepturile de transmisie a unor meciuri din cadrul Ligii I.

Procurorii au arătat că Sorin Alexandrescu urmărea să-l determine pe Ioan Bendei să semneze un contract de 7,2 milioane de euro anual, pe o perioadă de cinci ani.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite