Conflict armat pe Calea Rahovei: un şofer a fost la un pas de a fi împuşcat după o şicanare în trafic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un şofer bucureştean a fost la un pas de a fi împuşcat de un alt coleg de trafic FOTO Adevărul
Un şofer bucureştean a fost la un pas de a fi împuşcat de un alt coleg de trafic FOTO Adevărul

Un şofer bucureştean a fost la un pas de a fi împuşcat cu o armă cu glonţ de un alt conducător auto, după ce înainte cei doi se şicanaseră în trafic. În zonă se afla un echipaj al Jandarmeriei, care a aplanat repede conflictul. Incidentul a avut loc pe Calea Rahovei, la capătul liniei tramvaiului 32.

UPDATE: În urma percheziţiilor pe care poliţiştii le-au efectuat în maşina agresorului, au mai fost găsite un cuţit şi o rangă. Anchetatorii spun că pe numele acestuia se va deschide un dosar penal pentru deţinere ilegală de arme.

„După o şicanare în trafic, unul dintre conducătorii celor două autoturisme implicate a coborât şi a scos un pistol pe care l-a îndreptat către celălalt conducător auto. Din fericire, un echipaj de jandarmi se afla în zonă şi a intervenit rapid, imobilizând persoana care avea asupra sa arma. Aceasta a fost condusă la secţie pentru continuarea verificărilor. Din primele date pe care le avem, pistolul era o armă cu glonţ, iar posesorul lui nu deţinea permis”, a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Georgian Enache.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite