Cererea lui Cristian Borcea de eliberarea condiţionată, pasată Judecătoriei Sectorului 4

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătoria Medgidia a decis, luni, să trimită cererea lui Cristian Borcea de eliberare condiţionată, depusă la această instanţă, la Judecătoria Sectorului 4 al Capitalei. Judecătorii au invocat faptul că Borcea nu mai este încarcerat la Penitenciarul Poarta Albă, ci la Jilava.

Solicitarea lui Cristian Borcea a fost înregistrată la Judecătoria Medgidia în data de 7 decembrie 2016. Termenul de judecată a fost stabilit pentru data de 20 decembrie, atunci când dosarul a fost amânat pentru un viciu de procedură, magistraţii cerând documente legate de locul în care este încarcerat Borcea, potrivit News.ro.

În 10 ianuarie Judecătoria Medgidia a luat din nou în discuţie acest dosar şi a stabilit termen de pronunţare pe excepţia necompetenţei teritoriale la data de 16 ianuarie, deoarece Borcea fusese mutat de la Penitenciarul Poarta Albă la Jilava.

Astfel, luni, instanţa constănţeană a hotărât să decline competenţa judecării acestui dosar în favorarea Judecătoriei Sectorului 4 Bucureşti.

Cristian Borcea a fost mutat la Penitenciarul Jilava la sfârşitul lunii noiembrie şi îşi execută pedeapsa în regim deschis, el fiind cazat în aceeaşi cameră în care a stat şi la începutul anului trecut şi în care se află alţi trei deţinuţi, condamnaţi pentru fapte uşoare.
 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite