VIDEO Grigore Cartianu, la Adevărul LIVE: Succesul operaţiunii de repatriere a lui Hayssam nu este nici al lui Băsescu, nici al lui Ponta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jurnalistul Grigore Cartianu a vorbit, la Adevărul Live, despre controversele stârnite de aducerea lui Omar Hayssam în ţară şi semnele de întrebare care s-au ridicat de la fuga lui. El a dezbătut subiectul împreună cu jurnaliştii Cristian Unteanu şi Liviu Iolu.

Aducerea lui Omar Hayssam în România a fost ştirea-bombă a zilei de vineri. De la primele ore ale dimineţii, Administraţia Prezidenţială a anunţat că cel mai căutat om din România, găsit vinovat de justiţie pentru răpirea în 2005 la Bagdad a jurnaliştilor Sorin Mişcoci, Ovidiu Ohanesian şi Marie Jeanne Ion, a fost adus în ţară şi predat Poliţiei pentru a fi încarcerat.

În acelaşi timp, preşedintele Traian Băsescu şi premierul Victor Ponta au făcut declaraţii contradictorii, fiecare infirmând versiunea celuilalt cu privire la operaţiunea de repatriere a teroristului. Acordul de coabitare nu este, însă, în pericol, crede jurnalistul Grigore Cartianu.

Pe de altă parte, Cartianu a caracterizat disputa politică drept „jenantă“ , întrebându-se  cum ar fi decurs lucrurile dacă operaţiunea se încheia cu un eşec.

„Este o mare reuşită a României, nu mai contează a cui. Oamenii care au reuşit performanţa trebuie să simtă că naţiunea le este recunoscătoare. Succesul nu este nici al lui Băsescu, nici al lui Ponta“, a conchis jurnalistul.

Grigore Cartianu şi Cristian Unteanu, despre atentatul la coabitare al teroristului Omar Hayssam

 

 

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite