UPDATE Trei şoferi vitezomani, între care şi o femeie, prinşi sâmbătă de poliţiştii rutieri. Recordul de viteză: 240 de kilometri pe oră pe A3

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O tânără a fost depistată cu 210 kilometri pe oră FOTO Adevărul
O tânără a fost depistată cu 210 kilometri pe oră FOTO Adevărul

O tânără de 32 de ani din Deva a fost prinsă de poliţişti conducând cu 210 kilometri pe oră pe Autostrada A1. Femeia a primit o amendă de 2.900 de lei şi i s-a reţinut permisul pentru 90 de zile. Alţi doi tineri au fost luaţi de radar, unul având 186 de kilometri pe oră, altul 240 de kilometri pe oră.

Potrivit Poliţiei Române, tânăra a fost luată de radar pe Autostrada A1, tronsonul Râmnicu Vâlcea - Deva, sâmbătă, în jurul orei 12.00, potrivit unui comunicat al Poliţiei Române. 

Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au sancţionat-o pe femeie cu amendă de 2.900 lei şi i-au reţinut permisul pentru 90 de zile.

Tot sâmbătă, pe acelaşi tronson al Autostrăzii A1, poliţiştii au depistat şi un bărbat care conducea cu viteza de 186 de kilometri pe oră.

Un alt bărbat a fost prins, sâmbătă, de poliţişti când conducea cu 240 de kilometri pe oră pe A3 Bucureşti - Ploieşti, în total cinci şoferi fiind depistaţi, în câteva ore, în timp ce rulau cu viteze excesive pe autostrăzi.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite