Şapte persoane urmărite naţional, găsite în trenuri într-o acţiune a poliţiştilor care au aplicat aproape 1.700 de sancţiuni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproape 1.700 de sancţiuni în valoare de 400.000 de lei au fost aplicate de poliţişti în urma acţiunilor organizate pentru menţinerea siguranţei publice pe magistralele de cale ferată. De asemenea, au fost găsite şapte persoane urmărite naţional, fiind sesizate peste 170 de infracţiuni.

În prima parte a lunii august, Poliţia Română, prin intermediul Direcţiei de Poliţie Transporturi şi Secţiilor Regionale de Poliţie Transporturi, a aplicat 1.692 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproape 400.000 de lei pentru încălcarea prevederilor legale în ceea ce priveşte menţinerea ordinii şi liniştii publice sau circulaţia pe drumurile publice.

De asemenea, au fost confiscate bunuri în valoare de peste 25.000 de lei.

În urma activităţilor desfăşurate au fost depistate şapte persoane urmărite naţional, 57 au fost surprinse în flagrant delict, au fost sesizate 171 de infracţiuni, dintre care 20 contra persoanei, 53 contra patrimoniului, patru infracţiuni la regimul rutier şi 94 de alte genuri de fapte.

În august, poliţiştii structurilor de poliţie transporturi au intervenit la 312 evenimente, 117 dintre acestea fiind sesizate prin 112.

De asemenea, pentru creşterea siguranţei navigaţiei pe fluviul Dunărea şi pe lacurile interioare navigabile, în perioada 1 – 15 august, poliţiştii de la transporturi navale, ordine publică şi poliţie de frontieră, împreună cu reprezentanţi ai Autorităţii Navale Române, Agenţiei Naţionale pentru Pescuit şi Acvacultură şi Gărzii Naţionale de Mediu, au desfăşurat 291 de acţiuni şi controale.

În urma activităţilor desfăşurate, au fost constatate 36 de infracţiuni, fiind cercetate 22 de persoane, dintre care 20 au fost depistate în flagrant delict.

Pentru prevenirea faptelor ilicite în acest domeniu, au fost aplicate 62 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproape 100.000 de lei.

Tortodată, au fost verificate societăţile care desfăşoară activităţi de agrement nautic în scop comercial, pe raza staţiunilor Mamaia, Neptun şi Eforie Nord, fiind aplicate trei sancţiuni. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite