Un hoţ a fost luat la fugă de un jandarm aflat în timpul liber: bărbatul furase un lanţ de aur

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un jandarm aflat în timpul liber a prins un tâlhar care furase un lanţ de aur FOTO Adevărul
Un jandarm aflat în timpul liber a prins un tâlhar care furase un lanţ de aur FOTO Adevărul

Un subofiţer jandarm din cadrul Jandarmeriei Bucureşti, aflat în timpul liber, a intervenit duminică dimineaţă, în jurul orei 11.00, când a văzut mai mulţi oameni alergând după un bărbat. Jandarmul a bănuit că ar fi vorba de o infracţiune şi a pornit şi el în urmărirea bărbatului. S-a dovedit că era vorba de un furt, hoţul fugind cu un lanţ de aur.

Incidendul a avut loc în zona străzii Sergent Niţu Vasile. Subofiţerul jandarm a pornit şi el în urmărirea acelei persoane, timp în care, a aflat de la persoanele ce fugeau, că cel urmărit smulsese de la gâtul unei femei un lănţişor, faptă petrecută în scara unui bloc.

Jandarmul a reuşit în scurt timp să-l oprească şi să-l imobilizeze pe tâlhar. Hoţul, un bucureştean în vârstă de 33 de ani, a fost predat agenţilor din cadrul Secţiei 16 de poliţie pentru continuarea verificărilor şi luarea măsurilor legale ce se impun.

Suspectul va fi cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, iar persoana vătămată va depune plângere împotriva acestuia.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite