Un bucureştean a câştigat la aparatele de tip slot-machine 90.000 de euro. Banii îi vor fi aduşi în valize

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bucureşteanul îşi va ridica premiul astăzi FOTO Arhivă
Bucureşteanul îşi va ridica premiul astăzi FOTO Arhivă

Un bucureştean în vârstă de 40 de ani a câştigat la aparatele de tip slot-machine, luni, 90.000 de euro. Bărbatul a stat în agenţia de pariuri circa două ore şi a investit 300 de lei, urmând să plece acasă mai bogat cu aproape 400.000 de lei, după ce a câştigat premiul Mega Jackpot.

Bucureşteanul este agent imobiliar şi în timpul liber îşi încearcă norocul în casa de pariuri Stanleybet din şoseaua Iancului. Acolo a investit, luni, 300 de lei în jocurile oferite de aparatele agenţiei, dar a plecat acasă mai bogat cu 90.000 de euro.

Astăzi, norocosul bucureştean va fi premiat de reprezentanţii casei de pariuri, iar potul îi va fi înmânat la ora 14.00, în inteiroul agenţiei care l-a îmbogăţit. În ceea ce priveşte planurile de viiitor pe care le are, acesta a declarat că vrea să-şi deschidă o afacere în domeniul agriculturii.

„Cu banii câştigaţi vreau să-mi dezvolt o afacere în agricultură, este o investiţie sigură, într-un domeniu pe care îl cunosc. Nu ştiu în ce fel voi valorifica terenul pe care îl voi cumpăra, dar cu siguranţă aceşti bani îmi permit să achiziţionez aproximativ 40 de hectare”, a declarat bărbatul, potrivit Mediafax.

Mega Jackpot, premiul pe care l-a câştigat şi bucureşteanul, reprezintă un sistem unic în ţara noastră, prezent doar în agenţiile Stanleybet din România, iar câştigul porneşte de la 200.000 de lei.

Acesta cuprinde 200 de aparate de tip slot-machines conectate în reţea, iar banii se cumuleaza de la toate aparatele, generând astfel câştiguri uriaşe. De la inaugurare şi până în prezent, Mega Jackpot a acordat premii totale în valoare de peste două milioane de euro.

Pe aceeaşi temă:

Casele de pariuri nu văd o surpriză în Chindia. Dinamo este favorită certă

Bucureşteanul care trăieşte din pariuri. Suma-record: 30.000 de lei în două zile

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite