Un bărbat a fost reţinut sub suspiciunea că ar fi violat-o pe fiica concubinei sale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Un bărbat, în varstă de 42 de ani, a fost reţinut vineri, 11 decembrie, de poliţiştii din Capitală, bănuit de comiterea infracţiunii de viol, asupra unei minore. Victima este fiica femeii cu care bărbatul se afla într-o relaţie.

La finele lunii mai poliţişti din cadrul Secţiei 24 Poliţie au fost fost sesizaţi de către o persoană cu privire la faptul că în luna ianuarie, nepoata sa, minoră, a fost victima unei infracţiuni de viol. Agresorul indicat de acesta ar fi chiar bărbatul cu care mama minorei se afla într-o relaţie, potrivit Poliţiei Capitalei.

În urma unor activităţi de cercetare şi  investigare ce au avut ca obiect stabilirea cauzelor şi condiţiilor în care s-ar fi produs  fapta reclamată şi avînd  în vedere faptul că bărbatul nu a dat curs citaţiilor, vineri, în baza mandatului de aducere emis pe numele bănuitului, acesta a fost depistat şi condus la audieri, ulterior fiind reţinut. A fost prezentat în faţa magistraţilor, care au dispus arestarea sa preventivă, potrivit sursei citate. 

Cercetările sunt continuate de Secţia 24 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, cu cel în cauză în stare de arest preventiv. 

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale  din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite