Trafic îngreunat în Bucureşti. Unde, cine şi la ce ore protestează marţi în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Două acţiuni de protest avizate de Primăria Capitalei vor avea loc mâine în Capitală   FOTO Adevărul
Două acţiuni de protest avizate de Primăria Capitalei vor avea loc mâine în Capitală   FOTO Adevărul

Două acţiuni de prostest avizate de Primăria Capitalei  vor avea loc mâine în Bucureşti. Astfel, în intervalul 11.00-15.00, în Piaţa Victoriei va avea loc protestul Federaţiei Sindicatelor Libere din Chimie  şi Petrochimie, în timp ce între 11.00-14.00, Asociaţia Naţională a Transportatorilor şi Taximetriştilor Independenţi organizează o adunare publică în alveola de lângă Parcul Izvor. Traficul rutier nu va fi restricţionat.

Calendarul acţiunilor de protest:

În intervalul orar 11.00 - 15.00, Federaţia Sindicatelor Libere din Chimie şi Petrochimie - Sindicatul Liber Oltchim, organizează o adunare publică în Piaţa Victoriei, în prelungirea parcului Kiseleff, între şoseaua Kiseleff şi B-dul Aviatorilor, la care organizatorul a anunţat prezenţa unui număr de aproximativ 1000 de persoane.

În intervalul orar 11.00 - 14.00, Asociaţia Naţională a Transportatorilor şi Taximetriştilor Independenţi, organizează o adunare publică în alveola de lângă Parc Izvor, la care organizatorul a anunţat prezenţa unui număr de aproximativ 1500 de persoane.

Mijloacele de transport ale participanţilor, aproximativ 700 de taximetre, vor fi parcate pe B-dul Libertăţii, sensul dinspre Splaiul Independenţei către B-dul Naţiunile Unite (banda I, II şi III) şi B-dul Naţiunile Unite, între Bd-ul Libertăţii şi Str. Haşdeu, pe banda I, partea dinspre Parcul Izvor.

Jandarmeria Capitalei va asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică în zonele de desfăşurare a adunărilor publice, dar şi pe traseele de deplasare ale participanţilor care converg către locurile respective.

Recomandări pentru protestatari:

-  să respecte condiţiile de organizare şi desfăşurare a adunărilor publice;
-  să respecte orele de desfăşurare şi locurile destinate adunărilor respective;
-  să respecte recomandările făcute de jandarmi;
-  să nu participe în stare de ebrietate;
-  să nu consume şi să nu distribuie băuturi alcoolice.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite