VIDEO Scene violente la o piscină din Bucureşti: două femei şi-au împărţit pumni şi picioare până au căzut late

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bataie între doua fete la psicină Foto captură
Bataie între doua fete la psicină Foto captură

Două femei s-au luat la bătaie la o piscină din Bucureşti şi situaţia a degenerat atât de mult că cei de faţă au fost obligaţi să intervină pentru a le opri. Totul s-a terminat după ce un tânăr a început să o lovească cu pumnii pe una din ele.

Incidentul s-a întâmplat pe 17 august la o piscină din Militari şi a fost filmat de martori.

Totul a pornit de la un conflict între mai multe femei care a degenerat într-o bătaie în toată regula. Două tinere şi-au cărat pumni şi picioare până când una din ele s-a prăbuşit.

Pe imaginile surprinse de un martor cu telefonul mobil se poate observa cum cele două tinere se lovesc cu pumnii şi cu picioarele, iar una dintre ele cade. Cea de-a doua continuă să o lovească, în timp ce alte persoane încearcă să o oprească.

După câteva secunde, prima fată se ridică şi continuă bătaia, fiind, la rândul ei, oprită de alte persoane, scrie Antena 3.

În final, martorii au sunat la 112 după ce un tânăr a început să o lovească cu pumnii pe femeia care a continuat bătaia.

VIDEO

"La data de 17 august, în jurul orelor 18:34 Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat prin apel 112 de către o femeie, cu privire la faptul că în comuna Chiajna, la piscina unui complex rezidenţial mai multe persoane se ceartau  şi aruncau cu lucruri. La faţa locului s-au deplasat imediat poliţistii din Chitila pentru efectuarea de activităţi specifice însă, în momentul în care aceştia au ajuns la locaţia respectivă conflictul nu se mai afla în desfăşurare.

În urma activităţilor specifice, poliţiştii au identificat 3 persoane de cetăţenie engleză,  respectiv două fete şi un băiat,  acestea fiind conduse la sediul poliţiei din Chiajna pentru audieri. Persoanele în cauză nu au semnalat săvârşirea vreunei agresiuni şi nu au formulat plângere penală prealabilă pentru comiterea  vreunei fapte de natură penală,  privind incidentul respectiv. De asemenea, nici administratorul societăţii respective nu a semnalat organele de poliţie cu privire la comiterea vreunei fapte de natură penală.

În urma imaginilor apărute în spaţiul public, poliţiştii din Chiajna efectuează verificări pentru stabilirea cu exactitate a condiţiilor şi împrejurărilor în care a avut loc incidentul,  în vederea luării măsurilor legale care se impun", se arată într-o informare a IPJ Ilfov.

"Reprezentanţii Aqua Garden Militari Residence regretă profund incidentul întâmplat în data de 17 august. Este pentru prima data când, la cea mai mare piscină din Militari, se întâmplă astfel de situaţii nefericite.

Menţionăm faptul că, scandalul a pornit între trei cetăţeni străini care se aflau în stare de ebrietate. Managerii locaţiei i-au rugat să părăsească incinta şi să respecte regulamentul interior şi o conduită civilizată! Însă, cele trei persoane nu au respectat nenumăratele solicitări făcute de echipa noastră. Tocmai de aceea, la scurt timp am sesizat poliţia, aceştia preluând cazul”, se arată în comunicatul firmei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite