„Poveşti sălbatice“, filmul de vineri seară din Parcul IOR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vineri, 28 august, bucureştenii pot viziona gratuit un nou film proiectat în cadrul evenimentului „Cinema în aer liber“. Reprezentanţii Primăriei Sectorului 3 anunţă că în Parcul IOR, de la ora 21.00, va fi proiectat filmul „Poveşti sălbatice“.

Publicul cinefil va putea urmări pentru a doua oară pelicula „Poveşti sălbatice”, nominalizată anul acesta la Oscar pentru cel mai bun film străin, inclusă în competiţie la Cannes în 2014 şi laureată a premiului Goya pentru cel mai bun film iberoamerican.

„Poveşti sălbatice” este un film de comedie neagră, coproducţie argentiniană spaniolă, scris şi regizat de Damián Szifron şi coprodus de Pedro Almodóvar. Acesta este un film compus din şase povestiri unite de o temă comună, şi anume de violenţă şi răzbunare. Poveştile explorează aspecte ale naturii umane, printre care răzbunarea, renegarea, furia şi răscumpărarea.

Accesul publicului la proiecţiile din cadrul evenimentului „Cinema în aer liber” este gratuit. Evenimentul este organizat de Primăria Sectorului 3 în colaborare cu Metropolis Film şi se află la cea de-a IV a ediţie.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite