Măsuri anticaniculă luate de Apa Nova: cişmele funcţionale, livrarea de apă prin minicisterne, amânarea lucrărilor de mentenanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Având în vedere temperaturile caniculare înregistrate în Capitală, Apa Nova-Compania de Ape Bucureşti (ANCAB) vine în sprijinul autorităţilor locale şi al bucureştenilor, se arată într-un comunicat emis vineri de către administratorul reţelei publice de distribuire şi de canalizare a apei.

„Toate lucrările de mentenanţă sau investiţii la reţeaua de apă potabilă au fost deja reprogramate, pentru a nu afecta livrarea apei către populaţie, în zilele caniculare. Singurele lucrări la care se va interveni sunt cele de avarii, cu maximă promptitudine. De exemplu, la avaria din strada Maximilian Popper de joi, 29 iunie, s-a intervenit în 20 de minute de la primirea sesizării“, se arată în comunicatul Apa Nova.

image

De asemenea, ANCAB susţine ideea Municipalităţii de amplasare a corturilor anticaniculă din Bucureşti şi oferă asistenţă cu apă din reţea, gratuit, pentru toate zorturile, în funcţie de necesarul de apă care va fi stabilit de echipele Primăriei. În plus, compania a pregătit deja patru minicisterne de apă, care vor avea trasee prin Capitală şi vor livra apă rece peste tot unde va fi nevoie, alături de Caravana ANCAB, care e dotată inclusiv cu lăzi frigorifice ce conţin apă proaspătă din reţea.

Toate cele 59 de cişmele administrate de ANCAB sunt funcţionale şi au fost verificate, ca să poată livra apă proaspătă şi de calitate celor care au nevoie, iar fântânile aflate în administrarea companiei vor avea din timp în timp jetul modificat de tip vapori de apă pentru răcorire.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite