Incendiu în cartierul Vitan din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii au intervenit cu promptitudine. FOTO: Arhivă Adevărul
Pompierii au intervenit cu promptitudine. FOTO: Arhivă Adevărul

O femeie din Bucureşti a fost găsită moartă, luni seară, de pompierii chemaţi să intervină la un incendiu izbucnit în cartierul Vitan, au declarat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti.

ISU Bucureşti a intervenit în urma apelului la 112, făcut în jurul orei 21.20, prin care era semnalat un incendiu izbucnit în apartamentului unui bloc din strada Sergent Bonea Marin din Sectorul 3, potrivit Mediafax. 

“Incendiul a cuprins sufrageria apartamentului, al cărei mobilier a ars complet, şi a afectat parţial şi holul. În dormitor, a fost găsită decedată femeia de aproximativ 70 de ani”, au relatat cei de la ISU, citaţi de Mediafax.

Din cauza situaţiei periculoase din interior, pompierii au evacuat mai multe persoane aflate la etajele superioare ale blocului. Trei adulţi şi doi copii s-au intoxicat, fiind duşi la spital.  În acest moment, aceştia sunt în afara oricărui pericol.

Incendiul pentru care ISU Bucureşti a folosit două autospeciale cu apă şi spumă, o autoscară, o maşină de descarcerare şi patru de prim ajutor a fost stins după aproximativ o oră. Cauzele incendiului urmează să fie stabilite în cursul zilei de astăzi.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite