FOTO O femeie ameninţă, de 24 de ore, că se aruncă de pe terasa unui bloc din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia ameninţă că se sinucide de 24 de ore FOTO Mediafax
Femeia ameninţă că se sinucide de 24 de ore FOTO Mediafax

O femeie în vârstă de 50 de ani s-a urcat, joi dimineaţă, pe terasa unui imobil din zona George Enescu şi ameninţă că se sinucide. Se pare că aceasta ar lucra ca femeie de serviciu chiar în blocul de pe care vrea să se arunce în gol.

UPDATE Surse din Poliţie au precizat că femeia are 53 de ani şi că suferă de depresie, după ce în urmă cu doi ani i-a murit copilul. Aceasta lucrează de câteva luni ca femeie de serviciun în blocul de pe care vrea să se arunce. Negoiciatorul se află la faţa locului de joi dimineaţă. După 24 de ore, femeia încă se află pe terasa imobilului, ameninţând că se sinucide.

Încă de la primele orele ale dimineţii de joi, o femeie s-a urcat pe terasa unui bloc situat pe strada George Enescu din Capitală şi ameninţă că se va arunca în gol. „Noi am primit apelul dimineaţă şi ştim că este vorba despre o femeie în vârstă de 50 de ani. Sperăm să ia cea mai bună decizie şi să nu recurgă la un asemenea gest. Problema este că de dimineaţă avem un echipaj blocat acolo pentru că trebuie s-o supraveghem. Avem o lipsă de echipaje“, au precizat reprezentanţi de la Ambulanţă. 

image

De asemenea, reprezentanţii ISU Bucureşti au spus că nu ştiu care sunt motivele care au făcut-o pe femeie să recurgă la asemenea ameninţări, întucât doar negociatorul aflat la faţa locului vorbeşte cu ea. Cu toate acestea, se pare că cea care ameninţă că se va sinucide este femeie de serviciun chiar în blocul pe terasa căruia s-a urcat.

image

Ştire în curs de actualizare

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite