De cât timp sunteţi căsătoriţi? Primăria sectorului 6 organizează ”premiul de fidelitate” pentru 50 de cupluri care sărbătoresc nunta de aur

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cuplurile căsătorite care sunt de peste 50 de ani împreună sunt aşteptaţi la sediul Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, pentru a fi premiate de către reprezentanţii primăriei. Astfel, în perioada 02 - 04 aprilie 2013, cuplurile care sărbătoresc nunta de aur vor primi câte 500 de lei şi o diplomă.

Primăria Sectorului 6 a anunţat, printr-un comunicat de presă, proiectul “Premiu de fidelitate” derulat de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 va fi organizat şi anul acesta, cuplurile fiind premiate în perioada 2-4 aprilie.

Proiectul a fost iniţiat în anul 2006, având ca obiective principale promovarea instituţiei căsătoriei şi premierea celor mai longevive familii. Fiecare cuplu va ridica premiul în valoare de 500 lei şi o diplomă pentru cei peste 50 de ani de când formează o familie.

Pentru a intra în posesia premiului de fidelitate cuplurile sunt aşteptate la sediul din strada Cernişoara nr. 38 – 40, între orele 11.00 - 15.00. În această lună sunt premiate 50 de cupluri, care au trăit împreună peste jumătate de veac în înţelegere şi au preţuit familia, se mai arată în comunicat.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite