Bucureştenii vor avea o nouă cafenea Starbucks în Centrul Vechi, pe Lipscani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lanţul de cafenele Starbucks va deschide o nouă unitate în Centrul Vechi din Capitală, pe strada Lipscani, vizavi de restaurantul La Mama.

Noua cafenea Starbucks va fi situată vizavi de restaurantul La Mama de pe strada Lipscani, deţinut de antreprenorul Catalin Mahu. Ea va fi amenajată pe un spaţiu închiriat, deţinut de antreprenorul Cătălin Mahu, fondatorul lanţului de restaurante La Mama, cu o suprafaţă de peste 300 de metri pătraţi distribuiţi pe două niveluri plus terasă.

Starbucks Lipscani va fi deschisă în următoarele luni, iar poziţionarea oferă o expunere deosebită dinspre bulevardul I.C. Brătianu, fiind la mijlocul distanţei dintre Piaţa Universităţii şi Piaţa Unirii. Lipscani, cea mai veche şi populară arteră comercială a Bucureştiului, a intrat de mai mulţi ani într-un proces de metamorfoza şi continuă să atragă nume importante din rândul comercianţilor locali şi internaţionali, oferind un mix de fashion, lifestyle şi spaţii culturale.

Bogdan Gubandru, Business Development Manager, Cushman & Wakefield Echinox, declară: „Ţinând cont de dimensiunea şi poziţionarea în cea mai tranzitată zonă pietonală a Capitalei, credem că unitatea de pe strada Lipscani va deveni una dintre cele mai performante cafenele din reţeaua Starbucks şi un nou punct de reper la intrarea în centrul vechi. Această tranzacţie întăreşte şi completează mixul de chiriaşi al zonei şi, totodată, contribuie la procesul de schimbare a imaginii generale a centrului vechi, prin resuscitarea unei proprietăţi aflate de mai mulţi ani în conservare”.

Catalin Mahu, acţionar La Mama, spune: „Cred că deschiderea unei cafenele Starbucks lângă un restaurant La Mama arată că apropierea a două branduri puternice nu pot decât să ajute la dezvoltarea unei zone istorice a Capitalei. Să nu uităm că suntem în faţa Hanului Gabroveni şi sunt sigur că mâncarea, cafeaua şi cultura se vor întrepătrunde armonios”.

În prezent, Starbucks deţine 17 unităţi în Bucureşti, în timp ce reţeaua naţională cuprinde 34 cafenele, fiind într-un amplu proces de expansiune. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite