Accident, în Capitală: o maşină de taxi a fost prinsă între două tramvaie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident a avut loc în această dimineaţă în zona Progresului din Bucureşti. Din primele informaţii, două persoane au căzut victime accidentului acestea fiind, din fericire, neîncarcerate echipajele ambulanţei putând să le ofere primul ajutor.

Accidentul a avut loc la intersecţia dintre Şoseaua Progresului şi Calea 13 Septembrie. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje ISU pentru a scoate maşina dintre tramvaie.

Potrivit purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile, cele două victime nu au fost încarcerate în urma accidentului, la venirea ambulanţei fiind conştiente.

Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere din Bucureşti a declarat în direct la RTV că accidentul a avut loc în urma neacordării de prioritate a şoferului care conduncea taxiul.

„Taxiul avea un client, o tânără de 20 de ani, care în urma accidentului s-a lovit la claviculă fiind transportată la Spitalul Universitar. Cealaltă victimă este chiar şoferul, care are leziuni uşoare la nivelul capului. Pe numele şoferului de taxi s-a deschis dosar de cercetare penală sub acuzaţia de vătămare din culpă", a declarat Andrei Codău pentru sursa citată.

Circulaţia tramvaielor liniilor 1, 8, 11 şi 25 a fost deviată, potrivit purtătorului de cuvânt al RATB, Brânduşa Raeceanu. Aceasta a precizat că tramvaiele liniilor 8 şi 25 au fost deviate pe traseul Vasilea Milea către Gara Basarab, iar tramvaiele liniilor 1 şi 11 au fost deviate de la Basarab la Depoul Militar. În sens opus, tramvaiele celor patru linii care merg către Şura Mare au fost deviate de la intersecţia Şoseaua Progresul cu Calea 13 Septembrie către cap de linie Ghencea.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite