Vlad Plahotniuc, în faţa mulţimii din centrul Chişinăului: Trebuie să ieşim din dezbinarea geopolitică care ţine ţara captivă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PDM, oligarhul Vlad Plahotniuc, a ţinut un discus marţi, 9 Mai, în centrul Chişinăului, în faţa a mii de persoane, dintre care o bună parte membri şi simpatizanţi ai democraţilor, în cadrul unui eveniment organizat de formaţiunea pe care o conduce, dedicat Zilei Victoriei şi Zilei Europei.

„Trebuie să ne învăţîm să trăim într-o toleranţă reciprocă, în respect şi armonie. Trebuie, ca popor, să dăm dovadă de demnitate, de înţelepciune politică şi socială. Trebuie o dată şi pentru totdeauna să ieşim din dezbinarea geopolitică în care este ţinută ţara captivă de atâţia ani de zile. Astăzi, vin cu cuvinte de recunoştinţă şi mulţumire pentru cei care au luptat. Au luptat şi au căzut în anii sângeroşi de război, aducându-ne pacea şi restabilind-o pentru sute de milioane de oameni. Aducând victoria care a clădit o Europă puternică”, a declarat Vlad Plahotniuc.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite