Silvia Radu: Partidul Democrat a făcut tot posibilul ca Andrei Năstase să ajungă primar de Chişinău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul primar interimar al Capitalei Silvia Radu consideră că Partidul Democrat, condus de către Vlad Plahotniuc, l-ar fi sprijinit în alegerile locale din Chişinău pe candidatul comun al PAS şi PPDA, Andrei Năstase.

Deşi televiziunile lui Vlad Plahotniuc au sprijinit-o masiv anume pe ea, iar liderul PPDA a fost denigrat la aceleaşi posturi de televiziune, Silvia Radu susţine că, de fapt, democraţii l-ar fi sprijinit pe Andrei Năstase.

„Orice sustinere din partea lor (PD) e anti-sustinere. Cred ca Partidul Democrat a făcut tot posibilul ca Năstase să ajungă primar. Aceasta se dovedeşte şi din interviul dat de liderul PD”, a declarat Silvia Radu pentru ProTV Chişinău.

Potrivit ei, democraţii l-ar fi sprijinit pe Năstase „nu pentru a-l face mare politician”, dar pentru „a-l face vulnerabil opiniilor publice şi pentru a pregăti alegerile din toamnă”. 

Silvia Radu a mai spus că nu vrea să fie deputat în timpul apropiat, aşa că la alegerile din toamnă nu va participa. Însă, la anul viitor ar putea reveni din nou în lupta pentru şefia Capitalei.

„Dacă problemele oraşului nu se vor mişca şi nu vor fi rezolvat, atunci acest lucru mă va face să particip la anul viitor în alegeri”, a adăugat ex-primarul.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite