Silvia Radu începe colectarea de semnături: Vreau să candidez la funcţia de primar de Chişinău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO sputnik.md
FOTO sputnik.md

Primarul interimar al Chişinăului, Silvia Radu, anunţă că ar vrea să candideze la funcţia de primar al Capitalei şi că începe colectarea de semnături pentru a se putea înregistra în cursa electorală pentru alegerile anticipate din 20 mai.

„Mai mulţi oameni pe care i-am întâlnit sau mi-au scris pe reţele sociale, doresc să ştie dacă voi candida sau nu. Vă spun cu toată sinceritatea că vreau să candidez, însă decizia depinde de câţiva factori principali, pe care sper să-i lămuresc în perioada următoare”, a scris Silvia Radu pe pagina ei de Facebook.

Primarul interimar a afirmat că, dacă va lua decizia să candideze, o va face doar în calitate de candidat independent, „oricât de greu ar fi”. 

„Spre deosebire de candidaţii politici, care pot candida fără semnăturile cetăţenilor, ca independent va trebui sa strâng semnături. Începând de mâine, împreună cu câţiva oameni dragi, care mi-au fost alături şi în campania electorala trecută, voi demara acest proces de strângere a semnăturilor”, a precizat edilul.

Ea a precizat că, în fiecare zi, între orele 18:00-20:00, va fi la unul din corturile amenajate pentru strângerea semnăturilor.

„Vă aştept să discutăm doar despre Chişinău, despre ce putem face împreună pentru ca oraşul nostru să fie mai frumos, fără politică, fără geopolitică”, a menţionat Silvia Radu.

Ea a adăugat că ar vrea să ajungă în fiecare sector al Capitalei.

„Prioritară rămâne activitatea la Primărie, avem multe proiecte urgente în derulare, de aceea voi dedica doar două ore seara pentru a colecta personal semnături, restul le vor strânge prietenii mei, voluntari, oamenii care s-au oferit pe reţele sociale să vină să mă ajute”, a încheiat Radu.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite