Sergiu Mocanu: Igor Dodon va deveni fugar după parlamentare. El va avea soarta lui Viktor Ianukovici

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO colaj Adevărul
FOTO colaj Adevărul

Liderul Mişcării Populare Antimafie, Sergiu Mocanu, consideră că Igor Dodon „va deveni fugar imediat după alegeri”, asta pentru că preşedintele PDM, controversatul om de afaceri Vlad Plahotniuc, ar fi pregătit câteva dosare penale pe numele şefului statului.

În opinia lui, Vlad Plahotniuc va încerca în aşa fel să distrugă Partidul Socialiştulor pentru a se menţine la guvernare.

„Dodon o să aibă soarta lui Ianukovici. Dodon nu o să facă puşcărie. Dodon o să fie lăsat să fugă şi o să aibă o vilă undeva lângă Moscova din banii ăştia pe care îi cară prin Transnistria”, a afirmat Sergiu Mocanu luni, 17 septembrie, la emisiunea „Adevărul Live” de pe adevarul.ro.

Mocanu susţine că Plahotniuc ar fi adunat în tot acest timp probe cu care l-ar şantaja pe preşedintele ţării, iar „Dodon a devenit multimilionar în această perioadă”.

„Omu ăsta (Igor Dodon) n-are nici cu ideologia comunistă sau socialistă nimic. Omu ăsta n-are nici cu Rusia nimic. Omul ăsta este unul care a venit la plesneală. Omul ăsta a venit ca să devină multimilionar. Averea lui la ora actuală se cifrează la câteva zeci de milioane de euro pe care-i livrează din cont în cont pe conturi off-shore. Primii bani mari pe care i-a făcut, i-a făcut dintr-o tranzacţie cu Plahotniuc, atunci când i-a vândut funcţia de director la MoldovaGaz.

Mocanu menţionează „că nimeni nu a învăţat lecţia”, iar Plahotniuc l-ar încuraja pe Dodon „să fure”, precum l-ar fi lăsat anterior pe Vlad Filat, pentru ca mai apoi să-l bage la închisoare.

„Aşa face (Plahotniuc) şi acum - îi adună de un dosar lui Dodon”, a spus liderul Antimafie.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite