Putin, către Dodon: Sprijinim intenţiile voastre sincere de a dezvolta relaţiile moldo-ruse VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimir Putin, a declarat marţi, 10 octombrie, la Soci, în cadrul întrevederii cu Igor Dodon, că Moscova a devenit mai deschisă în raport cu oamenii de afaceri moldoveni în rezultatul eforturilor întreprinse de către preşedintele moldovean în vederea îmbunătăţirii relaţiilor moldo-ruse.

Putin afirmă că speră ca moldovenii să vadă acest sprijin pe care îl acordă Kremlinul Chişinăului, prin faptul că îşi deschide piaţa pentru exportatorii din Moldova, iar în consecinţă moldovenii vor susţine în continuare forţele politice care pledează pentru normalizarea relaţiilor moldo-ruse. 

„Pe viitor, bineînţeles că vom construi contactele noastre economice pornind de la nivelul interacţiunii politice. Vrem să susţinem intenţiile voastre sincere de a dezvolta relaţiile moldo-ruse”, a menţionat Vladimir Putin.

Liderul de la Kremlin a adăugat că Rusia va acorda asistenţa necesară în vederea soluţionării conflictului transnistrean: „Vom fi garantul a celor înţelegeri care trebuie să apară pentru a soluţiona această problemă, o dată şi pentru totodeauna”.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite