PPDA susţine că Andrei Năstase este ţinta unei campanii de dezinformare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partidul Platforma Demnitate şi Adevăr susţine că „liderul formaţiunii Andrei Năstase, candidatul unic al opoziţiei anti-oligarhice şi echipa sa sunt ţinta unei campanii fără precedent, iniţiate de posturile de televiziune ce aparţin oligarhului Vladimir Plahotniuc”.

PPDA menţionează că acest lucru denotă frica de „eventuala victorie a forţelor anti-oligarhice nu doar în capitală, dar şi ca un prim pas de eliberare a întregii ţări din captivitate”, transmite IPN.

În cadrul unei conferinţe de presă, membrii formaţiunii au îndemnat locuitorii capitalei să fie uniţi, să nu creadă în ştirile false difuzate şi să analizeze cu mare atenţie orice informaţie prezentată.

„Să spunem nu ştirilor false difuzate de jurnaliştii lui Plahotniuc. Participăm la o diversiune, la o adevărată crimă. Prin ştirile manipulatorii ei sucesc minţile cetăţenilor şi creează un haos informaţional”, a declarat secretarul general al PPDA, Chiril Moţpan.

„Unica lor şansă de a se menţine la putere este manipularea, de aceea au angajat experţi din afara ţării să-i ajute. Să spunem nu acestor manipulări, să ne unim şi să aducem în fruntea capitalei oameni oneşti şi integri, doar împreună putem câştiga”, a declarat vicepreşedintele formaţiunii, Liviu Vovc.

Andrei Năstase susţine că atât Consiliul Coordonator al Audiovizualului, precum şi televiziunile controlate de Vlad Plahotniuc încalcă frecvent, cu rea-credinţă, legislaţia în vigoare şi slujesc doar scopurilor meschine ale acestuia de a se menţine la guvernare, şi promovarea celor doi candidaţi coordonaţi de Plahotniuc şi Igor Dodon – Silvia Radu şi Ion Ceban.

„Oameni buni nu-i mai ascultaţi. Difuzează ştiri false despre mine pentru că ştiu că vom câştiga alegerile locale din primul tur. Ei ştiu că dacă vom fi noi la putere atunci legea va fi lege şi toţi ei vor răspunde pentru dezastrul din ţară”, a notat Andrei Năstase.

Totodată, membrii PPDA au lansat un apel către candidaţii pentru funcţia de primar general al capitalei, care nu au şanse reale să câştige, să se retragă din cursă în favoarea unui alt candidat puternic.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite